ugyvedblog.admin 2009.11.06. 14:36

Mágia

Bulvár-információéhségemnek köszönhetően sikerült bepakolnom egy heti bulvár magazint, melynek egész melléklete arról szól, hogy rendeljünk pasit az univerzumtól; mi határozhatunk meg vele kapcsolatban mindent: magasság, szem-és hajszin, foglalkozás, diplomák száma vagy hiánya, illetve egyéb opcionális feltételek, kinek milyen hosszú a listája. A biztonság kedvéért szerepel benne használati utasítás is, miszerint óvatosan kérjünk, mert az univerzum bizony megküldi nekünk az Embert, de reklamálni listaírás után már nem áll módunkban...

 

Nekem személy szerint nagy örömet jelent, hogy az utóbbi években az ezotéria és más spirituális tudományok akkora előretörést mutatnak, mint még soha...mágia...nem mondom, hogy sose próbáltam. Fekete vagy fehér? Nehéz a különbségtétel, mert ami az egyikünknek fehér, az a másiknak fekete is lehet (szerintem a nők szinte mindegyike "szerelmi mágiával" kapcsolatban keresi meg az illetékeseket vagy azokat, akik annak mutatják magukat...)

 

Vágyunk valakire, ez eddig rendben van. Mert mit is jelenthet ez? Hogy nem jó egyedül lenni, szeretnénk valakit, aki érdemes arra, hogy mindenünket megosszuk vele...Ha nem úgy sikerülnek a dolgok, egyre több magazin próbálja meggyőzni az útkeresőket arról, hogy ez micsoda fantasztikus megoldás, mert így aztán 2 hétbe sem telik és minden vágyunk valóra válik.

 

Azt gondolom, akik ezeket a sorokat írják (épp a mult héten is olvastam egyet) valami nagyon vicces dolognak tartják...Pontosan nem emlékszem a legutóbbira, de valami olyasmi volt, hogy végy egy gyertyát meg pergament meg levendulát és ezekkel csinálj valamit meg mormold a "szeretett" pasi nevét; ha ezt megtetted, hamarosan kopogtat az ajtódon az áhított valaki vagy nagy Ő ( vagy kis ő :) 

Tegyük fel, hogy a mágia "eredményre vezetett" - na de kinek is? Mert bár bekpogott és ajtón belül van, de mi van, ha se szerelem, se odaadás, se semmi, csak veszekedéssel, viharosan telt az a kapcsolat, de mégis valamiért (nem nemes cél által vezetve) akarunk magunk mellett tartani valakit. Hogy mi történik ilyenkor? Nincs az a biztos módszer, amellyel ezt biztosan vissza tudjuk fordítani. "Jaj, meggondoltam magam...ugyanolyan szőrös, sose borotválkozik és bár visszajött, a büdös zokniját még mindig az útban hagyja..."

Megéri ez így?! Egyáltalán nem vagyok benne biztos...Néha engem is megkísértenek ezek a módszerek, de jobban bízom a gondviselésben...

Akinek tehát van kedve, rajzolgasson, listázgasson, de csak nagyon óvatosan...

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyhal.blog.hu/api/trackback/id/tr251504807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása